Enduromeny 2018
 

Förrätt

 
Skaldjur- och Västerbottenpaj
serveras med löjrom och picklad lök
 

Kantarelltoast
gräddstuvade kantareller på smörstekt surdegsbröd,
krispigt kalkonbacon och örtslungad sallad
(går att få vegetarisk)
 

 

Varmrätt


Helstekt Oxfilé
serveras med Café de Parissmör
parmesanbakad tomat, rödvinssås
och steak fries
 

Stekt Hälleflundra
på en bädd av brynt smör, rödbeta, kapris
och ett gratinerat potatisstomp

Örtbakad Portabellosvamp
serveras med parmesanbakad tomat, brynt smör
och ett gratinerat potatisstomp
vegetarisk
 

 

Dessert


Mjölkchokladcheesecake 
serveras med havrecrumble, salt kolasås
och färska bär 
 
2 rätter 420:- 
3 rätter 500:-